Pe veci

Postarea asta o voi pune și pe Jurnalul meu de aberații. Se potrivește cu ambele bloguri.


tumblr_static_bdusavcp2m0wcwsw0wk0ss0kw_640_v2

Viața e ciudată. Realizezi cu câtă ușurință estimezi o perioadă de timp până să se întâmple ceva? Cu câtă ușurință ziua de azi devine ieri, nu o mai putem recupera, iar noi suntem ok cu asta. Cu câtă ușurință mi-a trecut vremea, efectiv, prin astral, căutându-mi personajele din carte, scriindu-le, și dându-le viață.

Cât de ok suntem cu ideea că ne trece viața. Cât de ok suntem că suntem nerecunoscători forței care ne-a creat pentru că putem citi asta. Sau scrie asta, în cazul meu. Ni se pare firesc. Prezentul e doar o descifrare a trecutului, imposibil de recuperat, pe care o poți atrage spre tine preț de numai o secundă. Nu-i așa că parcă ai mai trăit o dată? Câte asemănări și suspiciuni…  Ce se va întâmpla, când noi ne vom atinge scopul? Unde vom mai merge? Poate de asta oamenii își aleg goal-uri imposibile. Și devin amânatori când vine vorba de ei. Ca să nu uite să trăiască. S-au obișnuit prea bine cu condiția de oameni.

bb4bc4172fc65c2baf04ce24f24c02a5

Dar eu? Eu visez dincolo. Eu văd imagini, pe care le transpun în minte. Și iese ceva. Nici artă, nici eșec. Ceva între. Visez între ceea ce sunt și ceea ce aș fi putut fi. Visez la mine, și sper că ceea ce sunt acum nu reprezintă faptul că m-am pierdut pe mine, în drum. Când mă gândesc la miile de moduri în care aș fi putut arăta, gândind chiar și la o aluniță diferență, mă apucă oroarea, și simt cum sufletul se retrage într-un colț întunecat al corpului, speriat de ceea ce-i poate carapacea.

Noi suntem aici. Suntem pe veci și ne avem pe noi. Și când nu ne vom avea, vom face alte chestii. Ne vom tatua și vom visa în divin. Ne vom tatua sufletele cu cenușa viselor noastre deșarte, și ne vom mânji trupurile cu ceea ce nu am fost niciodată.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

2 gânduri despre „Pe veci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s