La țigară: prietenă cu ploaia

De ce să nu ți se ude părul, dacă oricum ți se udă haina? De ce să-ți dorești soare, dacă oricum îți pui ochelarii la ochi? Aa, sunt ultima fiță, te înțeleg.

Azi, iubitul meu a terminat cu BAC-ul. În sfârșit începe vara. Sincer, dacă o persoană apropiată are ceva pe cap, îmi place să-i stau alături și să ducem lupta asta împreună.

Mă gândeam la băutură și țigări, și mă voi duce să-mi aprind una. Voi continua postarea de la țigară.

image

Asa. Bai, ideea mea e ca scriu prea mult. Ieri am scris toata ziua si toata noaptea, pana la 7 dimineata, si nu ma mai saturam. Atingeam exact unde voiam eu, era acel flow. Si nu, nu am stat atat de mult ca sa ma gandesc, or smth. AM SCRIS.

Viata mea decurge ca de obicei. Sunt un om normal, evident, care vrea sa scrie si sa faca ce vrea. Adica sa scrie. Practic, in momentul asta vorbesc cu mine. Daca ar fi sa ma las de blog si sa tin speech-uri in public, n-as putea. Pe langa ca sunt un vorbitor foarte lame si ma iau toate apele la ceva de genul, sunt si un mare keeper. Nu vreau sa vorbesc lucruri, care sa nu ramana nicaieri. Poate ca la prezentarea mea n-ar fi putut ajunge cineva care chiar avea nevoie de bazaconiile mele and so on.

Trist cum oamenii decurg la aproape orice, ca sa isi atinga scopul. Adica asa sunt si eu, dar stop!, nu te umili. Mereu trag dintr-o parte si din alta sa ajung acolo unde vreau, dar niciodata nu ma pun intr-o lumina proasta.

Am facut scurta la degetul mare de la mana dreapta. Din nou. Cu cealalta fumez. Nu, nu glumesc. E oribil.

Acum cateva ore, am facut un mic debate cu un amic. Eram intr-un mood foarte revoltat cu privire la concertele de la noi, dupa faza cu Dream Theater anulat. Si faceam asta, in timp ce stateam pe site-ul de la Rock Am Ring.

Preocuparea mea principala e de neinteles. Sa stau si sa ascult muzica. Si sa ma gandesc. Si imi vin idei. Fix acum, primesc notificare ca am 100 de like-uri in total pe blog. Va multumesc. Asa. Bai, ideile mele nu sunt influentate de muzica, doar ca ma deconectez si e genial. Ascult muzica vreo zece ore pe zi cand stau singura. Playlist-ul meu, explorez pe Youtube, cam orice. Asta imi place sa fac. Si daca cineva incearca sa ma scoata din starea asta, fac urat. Sunt genul de om care, cand face ceva, nu il intrerupe, ca te ia la pula. Oricat de drag i-ai fi.

image

Aproape am terminat tigara. E bine. Ma gandesc la scrum, acum vreo jumatate de ora faceam curat in bucatarie (IN AFARA DE VASE, MI-E SCARBA DE VASE, spal wc-ul, spal chiuveta, cada, dar sa n-aud de vase, ca vomit.), si am dat cu cotul in scrumiera, si a cazut pe jos. Pula mea, mirosea ca dracu’, ma gandesc plamanii mei cum miros. Si, culmea, s-a reparat scrumiera. E din aia cu arc.

Am terminat tigara.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s