Oamenii proști

3d-ice-mold-shark-normal

Deci eram pe Insta. Și văd acolo o pagină pe care o am eu de mult la follow, Awesome Inventions se cheamă. Și văd poza asta.

Deci mi-a luat ochii instant. Primul meu instinct a fost să comand chestia asta, mi s-a părut genială. Dar ghici de ce? Că, de fapt, mai mult îmi luase ochii lichidul ăla roșu, care mă face să salivez, decât forma de rechin a cuburilor de gheață. Care oricum se topesc.

Bă, e ușor. Dacă știi să folosești culori și etc., poți face oamenii să cumpere absolut orice. Pui și un preț mic, și te îmbogățești. Ăsta e secretul. Să fii mai deștept decât cei pe care vrei să-i impresionezi. Ce, credeți că ăla care a inventat Cola, bea Cola? Nu, noi bem Cola, că suntem proști, ne complacem, și ne e lene să zicem că nu o să mai bem Cola. Fără noi, n-ar exista industria asta. Dar, în fond, și nouă ne place. Pe bune, țigara fără Cola n-ar mai fi la fel.

La fel și liceul: când diriga se plânge că ai absențe, nu ți le motiva. Și nu, nu te poate exmatricula dacă ai sub 35-40 nemotivate. Și nici așa nu prea are cum. Nota la purtare nu contează, iar dacă nu ți le motivezi, și rămâi cu ele, iar ea realizează că n-are ce să-ți facă și că chestia asta nu te afectează deloc, și o să moară de ciudă. Dacă îi aduci scutiri, îi arăți că puterea e la ea. Păcat că, deși ne controlează, sistemul ăsta n-ar exista fără noi.

Suntem în continuare prostiți, dar și nouă ne place să prostim. Și, de fapt, ce e rău în asta? Suntem manipulați, dar urâm asta. În schimb, adorăm să manipulăm, să schimbăm opinii, păreri, să ne credem interesanți. Ne place să fim în centrul atenției, și de asta tot ce e acum sus a ajuns sus.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un comentariu