De ce fetele drăguțe au prieten

Am citit porcăria asta. Bă, mai clișeic se putea? Adică dacă eu am iubit, înseamnă „settling”? Izolare socială? Stop viață, hop casă și familie? Cine gândește astfel mi se pare un cretin, la fel ca și masturbatoarea care a scris articolul. Mi se pare o cretinitate.

Da, frate, mă panichez dacă nu mă sună când a ajuns acasă, dar asta nu înseamnă că nu mă descurc în societate fără un bărbat. Înseamnă că mă îngrijorez și că am dezvoltat un sentiment față de cineva. Ceea ce nu mă face mai puțin puternică, demnă, frumoasă, deșteaptă, independentă și hot. Mă face un om normal, cu sentimente. Și nu, dacă nu ai prieten, e alegerea ta. Nici asta nu te face mai puțin puternică, demnă, frumoasă, deșteaptă, independentă, hot. Ești un om ca oricare altul, care a făcut o alegere. Dar dacă te uiți la un cuplu pe stradă și te bucuri că „nu ai ajuns așa”, ai o problemă mintală și traume din copilărie, probabil. Sau din alte vieți.

Fetele frumoase au prieten. Fetele frumoase sunt single. Fetele cu prieten nu sunt superioare fetelor single, și nici invers. Sunt fete și fete. Poate că ai un vis, o carieră, și nu-ți permiți acum să ai un prieten. Dar să-ți justifici frustrarea, și incapabilitatea de a ține un om lângă tine scriind un articol de genul, mi se pare o încercare de a spune că single e mai ok. Nu, single nu e mai ok. Nu, nici cu prieten nu e mai ok. Mai ok e cum crezi tu, cum simți tu. Casual sex e ok, curvăsăraia e ok, totul e ok. Dacă ție așa îți place, asta faci. Ce să ne mai ascundem? Trăim în secolul 21.

Sunt ofuscată și frustrată când citesc tâmpenii de genul. Și știi de ce? Că-s mândră. Că am luptat pentru o relație ca asta pe care o am, și și el a luptat la rândul lui. Că ne susținem reciproc și ne iubim, dar ne vedem fiecare de treaba lui. Nu ne încurcăm, nu ne băgăm unul în treburile altuia. Da, e ok să mă roage să îmi rezerv timp pentru el, chiar dacă pe moment, când fac ceva, mă enervez. Sunt certurile relațiilor, care duc spre o apropiere viitoare. Da, din afară ai spune că ne certăm constant și etc. Nu ne certăm, discutăm, pe diverse teme. Clarificăm. Comunicăm. Iubim și altceva decât propriile „standarde” și reflexii în oglindă. Iubim oameni. Cu adevărat. Da, îl rog să-mi acorde atenție, la rândul meu. Nu ne vorbim cu „bae” și nu ne facem cadouri scumpe. Facem exact ceea ce vrem.

Fac exact ceea ce vreau, împreună cu el. Și sunt hot pentru asta.

XXXX

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

2 gânduri despre „De ce fetele drăguțe au prieten

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s