Interviu cu Andu, tattoo artist

L-am cunoscut ca și Coco, sau Bones. Acum, pentru Andu e doar o chestiune de timp să-și transforme visul în realitate. Pentru că îl cunosc, și apreciez oamenii care au pasiuni și nu stau nicio secundă pe loc, m-am decis să îl iau la întrebări, și a ieșit un interviu foarte drăguț. Deci, dacă vreți să vă faceți un tatuaj, la un preț accesibil, nu ezitați. 

11041584_117871088558049_5167477420344163078_n

 1. Ce te-a determinat să te axezi pe tatuaje?
 • În primul rând, familia și pasiunea pentru artă. În al doilea rând, desenam de mic tot felul de chestii și îmi faceam desene pe piele cu pixul și spuneam ca am tatuaje.
 1. De cât timp faci asta?
 • Am inceput să fac tatuaje de aproximativ 4 ani.
 1. Cât de mult ți se pare că ai evoluat?
 • Am evoluat foarte mult în ultimul an, mai ales. Nu prea eram sigur pe mine și nu eram obișnuit cu vibrațiile aparatului, ceea ce mă dezavantaja la început.
 1. Ce ai de gând să faci pe viitor?
 • Vreau să invaț cât mai mult, și poate chiar să îmi deschid ceva salon. Da, știu, am planuri mari. Îmi place să ma gandesc la asta ca la o viitoare carieră.
 1. Care a fost cel mai complicat tatuaj pe care l-ai făcut vreodată?
 • Nu pot spune că au fost tatuaje complicate printre cele pe care le-am făcut. Fiind la început, cam totul mi se pare complicat, dar nu mă dau inapoi de la nimic. Dar am si eu limite și atunci când știu că nu am cum să fac un tatuaj, prefer să zic ca nu îl fac, decât să stric pielea cuiva.
 1. Ce părere are familia ta despre această pasiune?
 • Familia mea… păi mama a fost factorul cheie în toata discuția, ea m-a ajutat să încep și m-a îndrumat spre chestia asta, și pot spune ca mă susține toata familia .
 1. Cât de departe vrei să ajungi?
 • Pentru mine chestia asta e mai mult decât un hobby. Îmi place foarte mult ceea ce fac, și vreau să mă perfecționez și să îmi deschid un salon. Și poate chiar și unul în străinătate.
 1. Ai avut vreodată de ales între tatuaje și altceva?
 • Da, am avut de ales intre prietena mea și un tatuaj pe care trebuia să îl fac. Evident am ales-o pe ea. În primul rând, pentru mine este familia, ea, și apoi tatuaje și prieteni. Cine mă aude spune că sunt nebun. Sincer, nu imi pasă. Mă mândresc cu ce am și ce pot face.

11060880_117870785224746_8600172802545482580_n

 1. Cum socializezi cu clienții tăi? Presupun că mulți sunt emoționați.
 • De cele mai multe ori, clienții sunt panicați de durere, și mereu stau să le explic că ce urmează să simta nu e deloc la fel cu ce au în cap. Pot spune lucrurile astea la infinit și nu mă deranjează, asta e meseria mea, arta, și să îi fac să se simtă mai bine. Uneori chiar glumesc că doare foarte tare și se panichează mai rău, dar apoi începem să râdem și se liniștesc atunci când începem.
 1. Unde poți fi găsit?
 • Pe Facebook cel mai repede, sau prin mai multe cunostințe, asta ca și contact. Dar stau in Voluntari . Pentru detalii despre prețuri si restul, pe Facebook.

11056061_117868251891666_6063221019650622318_n

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Un gând despre „Interviu cu Andu, tattoo artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s