mahmureală și nesomn

Și parcă uneori e prea mult. Prea multe discuții, prea mult efort mintal care, pe moment, îmi place, dar, mai apoi, mă duce într-o stare astrală dubioasă.

și mă trezesc. parcă visasem ceva. ceva mișto rău, dar nu-mi amintesc acum exact. tot ce știu este că propria existență m-a copleșit în acel moment. mi-ar fi fost mult mai ușor să nu trăiesc. mă simțeam de toate, deși nu eram niciuna, totul de la somn. pentru că eu, sunt om, gândesc și etc., dar somnul, mă rog, nesomnul, m-a copleșit azi. mergeam pe nu știu câte cărări.

mă simțeam stricată la stomac, moartă, îmi era greață, vedeam neclar etc. mă copleșise tot. deci, după ce că duc o viață care mă consumă psihic, adică fac teorii la orice lucru mărunt și mă chinui singură, mai și stai să vorbești cu oameni, faci o tonă de chestii, ca apoi să adormi și neexistența să ți se pară ceva uzual, core.

aseară, adică azi dimineață la 8AM, am vomitat, îl citez pe iubitul meu „ca atunci când dai cu spray”. a fost tare. viața mea mă uimește mereu. niciodată nu mă voi plictisi. eram beată și mâncam paste, ca un porc.

am visat o ciudățenie. că aveam o casă mai mare decât am, dar eu știam asta, în vis, deși visam prima oară, gen aveam o noțiune, eram cu mama, și, în vis, mama era maniacă după Insta și FB și îmi arăta chestii, era cu o prietenă de a ei pe care nu am mai văzut-o din a3-a. și iubitul meu avea și el o casă extinsă cu mult față de cum o are în realitate. și eram ca o poligamie cu tot grupul de prieteni, era un fel de bromance între toți. tare. făceam totul împreună. apoi am văzut o șopârlă, de fapt un gândac care se transformă într-una.

mirobolant.

în doi ani vreau să devin vegetariană. dar nu știu de ce. că puiu’ tot mort și la raft sfârșește. efectiv, poate din curiozitate. vreau să-mi fie mai bine.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

3 gânduri despre „mahmureală și nesomn

  1. Ti-e si rusine cu failul asta de blog ca singurele comentarii pe care le primesti sunt legate de prostia ta si de inabilitatea ta de a scrie ceva de calitate. Macar daca esti tu proasta, stai dracu in banca ta si nu incerca sa ii prostesti si pe altii

    Apreciază

    1. Tu eşti conştientă de ce faci? Pe Facebook se dau comentarii, tu eşti singura care dă pe blog. Ție ți-e ruşine, că eşti un muritor de rând amărât, şi te doare viața aia anostă. Bagă-ți doo degete în pizdă, dacă încap, şi vezi-ți de viața ta. Nu vezi că eşti obsedată? Fă-mi tu comentarii, te rog.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s