Trandafiri (Caută-mă III)

Mă simt ca dracu’, și e ok. Mi-am făcut-o mie, nu altcuiva.  Aș fi murit pentru ceea ce azi am distrus. Pentru ceea ce azi am schimbat și preschimbat, apoi distrus. Dar e ok. E doar o etapă, ca orice altceva. Va urma ceva mai bun. Sau foarte prost. Dar tot va urma ceva. Mai bine decât nimic. Mi-am jurat ca niciodată să nu mă integrez aici, în lumea asta, iar acum tânjesc să o fac. Mi-am luat singură tot, dând în exterior. Am preferat să ofer sentimente, în loc să mă ofer pe mine. Și nu m-am ales cu nimic. Mor de frig, oricâte pulovere mi-aș pune pe mine. Totul e înăuntru, dar va durea. Doar puțin. Și din ce în ce mai puțin, până când mă voi simți vinovată că am trecut și peste asta. Cât de puternică vreau să mă fac? Vreau să fiu și războinic, dar și ucenic. Și om, dar și fluture. Și prăjitura, și felia de pizza. Vreau să fiu totul, și, în același timp, nimic. Uneori simt că sunt nimic.Dar, alteori, simt că am ajuns la stadiul în care să mă uit în oglindă și să îmi placă ce văd. Să nu mai regret demachierile, și să le las în favoare look-urilor naturale, că mă machiez pentru mine, în primul rând.

 Îți place să mă vezi rupându-mă, dar uiți cât de bine știu să mă prefac. Mă mai vrei moartă? Vei mai lua și pe altcineva? Măcar ca să știu. Deși trăiesc, atârn de un fir, de a mă întoarce înapoi în astral. În mintea ta, aia bolnavă. Cât crezi că mă mai poți ignora? 

Nu vei scăpa. Odată ce te acaparez, știi că ne iubim prea mult. Și ce dacă renunți? Nu voi renunța eu. Voi avea grijă să nu uiți de mine, de ceea ce am fost și de ceea ce voi deveni. Constant vei avea o legătură cu mine, chiar și atunci când mă vei ignora și înjura. Pentru că faci ceva referitor la persoana mea. 

Poți să mă scoți ca pe un fum de țigară, să mă bagi în tine ca pe o idee din copilărie, și să mă exteriorizezi ca și transpirația. Dar, nu uita. Tot la mine vei veni, atunci când te vor părăsi toți. Și vei regreta tot ceea ce ai spus și făcut. Așterne-ți patul, spală-te pe dinți, ca un criminal ce ești, dar nu uita. Seara, tot pe mine mă vei visa. Și, într-o zi, o să te rogi să te mai poți ridica din patul ăla, și să simți și alt gust în afară de suferință.

Eu sunt peste tot. Și abia am început. Ascunde-ți frustrarea. Și vei fi o capodoperă. Și-ți voi aduce trandafiri cu număr par.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s