Lansez „Flori în păr” la Grill Pub

Da, lume, deci… în sfârșit se întâmplă. Sunt atât de copleșită, încât nu realizez încă.

Duminică, 7 februarie, ora 18:00, vă aștept la Grill Pub, ca să luați parte la lansarea cărții cu care am spamat acest blog și Facebook-ul de aproape un an. Pe care mulți mi-o cereau, sperând să fi apărut, acum multe luni, când nici măcar nu știam că o voi publica, la Datagroup. Uite, cum mi se conturează mie visul, și urmează să-l trăiesc în acea zi.

afis bun s

Viața mea era într-un continuu pending. Au ajuns să mi se pară inferioare multe chestii pe care de obicei le făceam cu o mare mecanizare și robotizare a minții și a ființei. Acum, sunt fericită. Sunt eu, și va fi super.

La lansare cântă și Red Mark, good and gifted friends.

Am invitați speciali, va fi și o surpriză, pe care o veți vedea acolo și la care veți lua parte toți, cartea, de cumpărat, autografe… doar nu o lansare oarecare, într-o bibliotecă, unde nu se fumează și se bea doar cafea. O lansare unde putem fi noi, așa cum ne știm, și unde arta nu are limite.

Vă aștept cu mult drag, evenimentul cu toate informațiile îl găsiți aici.

„ Noi suntem acei copii care fumează iarbă. Acei copii care nu beau „o bere” într-un restaurant de fițe, ci care se duc unii la alții acasă ca să bage pastile până uită de realitate și uită cine sunt. Suntem acei copii care nu își fac temele. Care pleacă de la ore ca să compună un cântec. Suntem copiii care, dacă nu te suportă, îți scriu numele pe o țigară și te fumează. Și devii spulberat. Noi suntem copiii fără regrete. Pentru că știm că, atunci când am făcut-o, am fost fericiți. ” – Flori în păr

Grill Pub, Splaiul Independenței 296, București
Metrou: Petrache Poenaru (fost Semănătoarea)
RATB: 601

flori (1)

Love.

 

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s