Flori în păr 2 – FRAGMENTE

În curând, la Editura Datagroup!

630f00f9-9476-486b-817f-61d10d659744.jpg„Suntem vocile pe care le auzi noaptea în spatele blocului. Care te fac să strângi și mai rău în brațe ursulețul ăla de pluș afurisit. Vocile pentru care oricând ți-ai încălca regulile. Încă o dată și încă o dată. Din nou și din nou. ”


„ Se spune că nimic nu e pentru totdeauna, că orice se poate depăși, dar că orice se poate duce pentru totdeauna, orice poate pleca pentru totdeauna, uneori orice poate rămâne pentru totdeauna. Dar el îmi lipsește pentru totdeauna. Orice fel de tratament aș primi, din partea oricui, tot nu mă schimb. Niciodată nu am să fiu ca ei. Oricum, dacă e o persoană rea, ar merita. Ar fi scuza mea.”


„-Doamne, te place?

– Cred, dar era pe vremea când eram îndrăgostită de Charlie pentru că mi-a povestit cum a vândut morfina lu bunică-su, că a murit de cancer, ca să-și ia mobilă de bucătărie.

-Sper să-i moară la intrare.”


„Mă trezesc la ora 1 PM. Superb, mirobolant. Îi scriu lui Jo ca data viitoare când ne vedem să îmi ia zece beri. Îmi răspunde cu „ce-s eu, ma, sclavul tau”, apoi în alt mesaj „sexual”. Îi zic că nu. Observ că are la nickname pe chat „daddy”.

A: de ce te cheama daddy?

Dacă ar ști Charlie, m-ar lega de calorifer.

J: pe mine ma intrebi???

J: pe tine te cheama „sofer de tir”


„-Joooo, povestește-mi faza cu exmatricularea, că nu mai țin minte exact!

-Aaa, în clasa a zecea?

-Da, că eu nu eram, mi-ați povestit voi, vag.

-Păi m-a pus directoarea să mă tund, diriga se ruga de mine că vai, să nu aibă probleme, și știu că am întrebat „De ce”, iar ele mi-au zis de principii, că principiile sunt pe hol și nu știu ce și m-am dus și le-am dat foc, după care am urlat pe hol că îi dau la muie lui Arouski și că îl fur în cur.

-Și?

-Păi mi-a scăzut 3 puncte la purtare pentru muie, 4 pentru cur, 5 pentru afiș, și-au dat seama că ies cu -2 puncte la purtare, așa că m-au exmatriculat. Dar a venit mama și i-a dat 1000. De aia se lua mereu de Jay că are plete și de mine nu.”


 

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

%d blogeri au apreciat: