Despre comunitatea @floriinpar

Se vede clar că e vorba de ceva mișto. Mai exact, dinainte ca „Flori în păr” să vadă lumina tiparului, m-am gândit să iau username-ul ăsta pe Instagram, ca să nu-l ia altcineva. Nu să îl folosesc, ever. Doar să fie al meu. Știu, sunt psiho.

446208-0Totuși, când FIP a luat amploare, am zis să fac și o pagină, unde să mai comunic cu cele câteva zeci de fani care erau super hyped, era ceva de care aveau nevoie, și așa am menținut lucrurile: eu pun o poză relatable, un fragment din carte, și vă mai ofer câte o stare suplimentară. Pe lângă giveaway-uri, era o metodă mișto de a le oferi vibe-ul și celor care nu își permiteau cartea, dar erau curioși de energia ei.

630f00f9-9476-486b-817f-61d10d659744

Însă, de când cu FIP2, am trecut la the red era. E vorba de faptul că @floriinpar e, acum, o comunitate privată, cu un număr limitat de urmăritori, ale căror cereri le accept super-selectiv, la fiecare zece adunate. Acolo sunt fragmente underground din FIP2, care nu mai sunt nicăieri, acolo se mai conversează câțiva fani, acolo se mai dezbat chestii din carte.

Invit pe oricine e interesat și are un cont de Instagram și e ACTIV să trimită o cerere. E chiar foarte cool, energia e aparte, și, odată ce intrați și dați scroll acolo, veți fi deja în filmul de Hammington, Amy și carte nouă, care urmează să fie disponibilă la comandă în scurt timp.

Link-ul e ăsta.

E ciudat să numesc „Flori în păr” o serie. Dar se întâmplă. Primele zece exemplare cu autograf s-au epuizat în treisprezece minute.

XX

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s