„FLORI ÎN PĂR 2” E DISPONIBILĂ! (FRAGMENTE & LINK)

Cu întârziere și aici, căci uneori uit că mai am un blog.  După un stoc epuizat, am urmărit eu cuminte să revină, și uitați cartea, în sine:

(CLICK PE POZĂ PENTRU A COMANDA)

630f00f9-9476-486b-817f-61d10d659744

Descrierea cărții:

Suntem vocile pe care le auzi noaptea în spatele blocului. Care te fac să strângi și mai rău în brațe ursulețul ăla de pluș afurisit. Vocile pentru care oricând ți-ai încălca regulile. Încă o dată și încă o dată. Din nou și din nou. Și, dacă nu ne auzi gurile, probabil că bem în mașina lui Zayden. Sau facem altceva cu ele. A avea flori în păr… poate că este o stare psihică. Însă nimeni nu are flori în păr, în afară de Amy. Eu niciodată nu am avut flori în păr. Și nimeni nu va mai avea, vreodată.

 

 

FRAGMENTE (limbaj licențios):

A postat Frank o poză cu el. Sunt la bere. Super. Doamne, e artist în vorbe chiar și la a-mi rupe sufletul! Mă arunc pe jos complet, îmi izbesc curu’ de gresia aia rece și mă întreb de ce destinul a vrut asta. Nu știu ce a fost în capul meu. Nu sunt deloc pregătită. Nu vreau să fiu adult, vreau să rămân copil toată viața mea! Și eu nu am fost niciodată copil, de fapt. Asta m-a durut. Nici de mine nu pot să am grijă!

 

La treișpe ani mi-am înscenat un viol. L-am cunoscut pe Jo, care a fost singurul meu sprijin. Până și Pârț m-a judecat, dar hai să nu îl învinuiesc acum, când nu mai poate remedia asta. Toți erau împotriva mea, toți. Nimeni în afară de Jo nu a stat să mă asculte. Caseta porno cu tipul ăla de treizeci de ani, calitate de aragaz, filmată cu fixul, înjurături eterne. Am dat-o în probleme grave, aveam anxietate socială. La paișpe ani umblam pe la psihologi. Singurul lucru pe care îl spunea mama era ”Repetentă în clasa a șasea, doamnă, vai, nu știu ce să mă mai fac, nu știu pe cine moștenesc copiii problemă ai mei, fii-miu e gay, ea e nebună, domnu’ psiholog, ajutați-ne”. ”Câte ore petreceți cu copilul dumneavoastră?”. ”Patru pe lună, cam așa”. Futu-i!

 

Mda. Pe principiul „fraierică geamantan”. Charlie zice că vrea să-mi angajeze detectivi particulari și că data viitoare vine cu Ernest, iar Jo e bolnav psihic. Chiar încep să mă îndoiesc de sănătatea lui mintală.

 

Cei mai mulți respirăm cu plămâni goi, stinși, din cauză că focul începuse să ne frigă. Și cei mai mulți condamnăm viitorul, de dragul trecutului. Totuși, de ce alergăm atât de mult pentru viitor? De ce tot ceea ce facem e de dragul viitorului, deși, adesea, nici nu apucăm să trăim acest viitor, fiind mult prea ocupați cu… viitorul? Se spune că nimic nu e pentru totdeauna, că orice se poate depăși, dar că orice se poate duce pentru totdeauna, orice poate pleca pentru totdeauna, uneori orice poate rămâne pentru totdeauna. Dar el îmi lipsește pentru totdeauna. Orice fel de tratament aș primi, din partea oricui, tot nu mă schimb. Niciodată nu am să fiu ca ei. Oricum, dacă e o persoană rea, ar merita. Ar fi scuza mea.

 

Cineva sună la ușă. Ce naiba, ăsta n-are chei? Abia ne-am certat. Vreau să merg la mama. Că ce, că nu poate să vină ea aici? Sugea-mi-ar…

-Ce ai pățit? mă sperii.

Are ochiul vânăt, tricoul rupt și abia se ține pe picioare. Mor, are și buza spartă. Simt o mică satisfacție…

-Sună la salvare…

Îl ascult. Asta fac.

-Vine acum… dar ce s-a întâmplat?

-Au venit doi tipi… nu i-am mai văzut în viața mea… și au început să dea… cred că m-au confundat… au… erau atât de hotărâți să-mi facă ceva…

-Îi cunoșteai?

-Tocmai am zis că nu i-am mai văzut, proasta naibii! isteric. Dar nici nu i-aș mai recunoaște…, se redresează.

Ajunge ambulanța și îl ia. Că nu e nevoie să vin, super, nu aveam oricum niciun chef. E o karmă, d-aia care vine când ți-e lumea mai dragă… la câte mi-a făcut mie, la cât m-a violat, lovit și insultat…

 

Ea vrea doar să te ia din viața ta,

Ea vrea doar să te ia de lângă mine,

Ea vrea doar să te ia din minciuna mea.

Uită-te la mine, cum mă dezmembrez de tot. Fă-te că nu vezi. Fă-te că ceea ce nu vezi cu siguranță, nu există! Nu interveni, să nu te bagi! Va fi drama mea, nu a ta. E viața mea, nu a ta!

 

A: ma jo…

J: e urgent?

A: nu

A: cf?

J: vb i 10 min

Nici nu scrie corect gramatical, wtf?

A: jo ce faci serios

Dă seen.

A: jo in secunda asta imi raspunzi ce pula mea faci

J: MA

J: MASTURBEZ

Poate iarăși pe filme de genul „Hot step-sister fucked”. N-ar fi prima oară.

A: a ok ….

Trece ceva timp, în care îmi fac de lucru, pentru că mereu când am treabă îmi scrie el. Dar aici nu se mai aplică. Nu pricep ce se petrece, de parcă nu poate vorbi cu mine dacă își dă laba. Mă rog, „se masturbează”, că el așa zice. E băiat finuț.

A: la ce dai laba vr sa vad si eu

J: lasa-ma dracu te rog

A: seeeecs

J: april

J: o data in viata…

J: taci!!

A: unde e lynn sa iti faca blowjob

You cannot reply to this conversation.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s