Volumul 3 din Percepții Inconștiente

Toată copilăria mi-am petrecut-o gândindu-mă că tata voia să ascundă asta de mine. Unde mi-ar fi zis că s-a dus mama? Că l-a părăsit, sau ce? Că m-a părăsit și pe mine? Că a făcut un accident de mașină? Proasta de Lilith ar fi venit încă în vizită la noi, pretinzând că e totul ok? Ea în pușcărie, mama executată, tata triumfător și victimă, în toată povestea. Sunt sigur că amândoi au lucrat-o pe mama.

Furie Mută

„Furie Mută”, așa am ales să se numească al treilea volum din seria „Percepții Inconștiente”. Motivul titlului îl veți afla după ce veți citi cartea, întrucât există un înțeles dincolo de orice denumire din seria asta, vorbind mai ales de titluri. Volumul doi capătă și el un alt sens acum.

„Furie Mută” arată poveștile tuturor: Seth, Nefeli și Rainer sunt la liceu. Molly nu a venit (încă) în oraș, Sid trăiește, Jordan e o copilă cât se poate de normală. Aveți ocazia de a afla tot ce s-a întâmplat, cap- coadă, ce reprezenta „cultul” lor și motivul pentru care el a fost înființat.

Toți prietenii tăi sunt niște psihopați, iar ție îți e frică de ei.

Henry e tocilarul clasei, iar Matilda încearcă să îl scoată din ale lui. Orașul e liniștit, de altele nu se prea știe nimic deocamdată.

Ceea ce se petrece după deja știți, dar cum ar fi ca toată povestea să se schimbe, pentru ultima dată? Cine știe, de fapt, ce s-a întâmplat și ce nu?

Cine spune că nu e viață după moarte și cine spune că realitatea nu e doar o percepție inconștientă pe care, odată ce o schimbi, îți poți atinge scopul?

Coperta chiar îmi place mult, Librex chiar a făcut o treabă minunată, întrucât simt că toată atmosfera eerie din carte se resimte în vizual.

Cred că în „Furie Mută” însuși cititorul devine eroul principal, care la finalul lecturii se va simți ușurat și sunt sinceră dacă spun că e o carte specială: a o scrie m-a schimbat. Așteaptă până ce Cartea I din „Furie Mută” se termină, pentru că acolo ajungi în prezent. E un roman de ficțiune în care, de data asta, se regăsesc mai multe sentimente, povești și, desigur, mai multe lucruri sunt clarificate.

Abia aștept să o citiți!

„Furie Mută”, volumul 3 din seria „Percepții Inconștiente”, în curând la Librex!

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s